Caromet Caransebeş, la Berlin, la cel mai mare târg feroviar din lume



În perioada 24-27 septembrie, în Germania, la Berlin, s-a desfăşurat ediţia cu numărul 14 a InnoTrans, cel mai mare târg feroviar din lume. Aici, pe o suprafață de 200.000 mp, în 42 de hale și în aer liber, peste 2.900 de expozanți din 59 de țări şi-au prezentat cele mai recente produse și inovații.
La eveniment a fost prezent şi Corneliu Hrimiuc, directorul tehnic şi de producţie al societăţii Caromet SA Caransebeş, uzină care a încheiat cu Softronic Craiova un contract pe 10 ani pentru livrarea osiilor, dar şi a altor piese care intră în componenţa boghiurilor necesare locomotivelor produse la societatea craioveană.
„Cu acest prilej, Softronic Craiova a anunțat livrarea, în perioada următoare, a şase locomotive noi către operatori din România și Ungaria. Astfel, trei dintre acestea vor fi livrate către Constantin Grup, la care se va adăuga prima locomotivă pentru Transferoviar Grup.
Alte două locomotive noi vor fi livrate în Ungaria către CER Cargo, cele două fiind echipate și cu sistem ETCS produs de Hitachi. Toate locomotivele vor fi livrate până la sfârşitul anului 2025”, informează Cronica Olteniei, citând Softronic Craiova.
„Un pic de inspirație pentru noi idei, echipamente de ultimă generație, întâlniri cu partenerii la cel mai mare târg feroviar din lume organizat în Berlin, de unde transmitem sincere felicitări firmelor românești participante, care dovedesc că pot produce la nivelul standardelor feroviare europene”, a scris Corneliu Hrimiuc pe pagina sa de socializare.
Sonia BERGER

Lasă un comentariu