Pentru Nicolae Ciucă, politica înseamnă să-şi slujească ţara



Președintele OFL Caraș-Severin, profesor Mihaela Drăgilă, a organizat marți, 2 octombrie, o întâlnire a doamnelor liberale din județ.
Subiectul principal dezbătut a fost susținerea candidaturii domnului Nicolae Ionel Ciucă la președinția României.
„Ceea ce îl diferențiază de ceilalți candidați la funcția supremă în stat este atitudinea onestă prin care își asumă loialitatea pentru familie, comunitate și țară.
Este singurul candidat care nu s-a înscris în această cursă pentru ambiții personale sau pentru un partid ori pentru interese ascunse.
De-a lungul întregii sale cariere, candidatul PNL și-a slujit cu onoare și credință țara. Nicolae Ciucă va pune întotdeauna interesul național deasupra interesului personal. El nu face politică din orgoliu. Pentru el politica înseamnă să-și slujească țară, așa cum și cariera militară a însemnat să-și slujească țara.
Nicolae Ionel Ciucă este OMUL momentului în conjunctura internațională, un garant al stabilității și al păcii pe plan intern și mondial.
Doamnele liberale se alătură tuturor românilor care au înțeles că România este în fața unui moment extrem de important pentru a-și păstra traseul european, apartenența la NATO și rolul de lider în Balcani, iar această garanție o reprezintă președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, care este garantul unei Românii capabile să-și țină cetățenii în siguranță – siguranță economică, socială, siguranță în comunități și școli, siguranță în construirea unei afaceri, siguranță în fața amenințărilor externe”, informează Biroul de Presă al PNL Caraş-Severin.
Geanina LUCA

Lasă un comentariu